caesen
Ajuntament de Girona i Costa Brava

Girona Basket: Dia 2

Tabirako U16-F.

Les finals del Costa Brava Girona Basket han quedat definides en la segona jornada del torneig. Deu equips competiran demà per cinc trofeus de les categories cadet, infantil i mini masculí i cadet i infantil femení. El guanyador de la lligueta de mini femení també es coneixerà demà.

Zalgiris Kaunas i CBC Valladolid, dues grans potències basquetbolístiques, s’enfrontaran demà a les 12h a Palau Sacosta en la final de cadet masculí, després de derrotar el Celeritas-Donar holandès i el Ratiopharm Ulm respectivament.

El CEB Girona ha obtingut una victòria d’orgull contra el Ratiopharm Ulm i ocuparà una plaça de finalista a la categoria d’infantil masculí. L’altra plaça pertany a la PSSA, que ha derrotat l’AE Minguella a les semifinals. Malgrat el resultat, el club badaloní ha fet un gran esforç per plantar cara als centímetres de l’equip àrab a base d’un bon joc col·lectiu.

El 7 Palmas ha superat el Sa Real A  i és finalista de la categoria mini masculí. En un partit en el qual el conjunt canari ha aconseguit refer-se d’un mal inici gràcies a la intensitat i la qualitat individual. En l’altra semifinal, la PSSA, superior físicament al Bisbal Bàsquet, s’ha imposat al seu rival i s’ha convertit en el segon finalista.

Pel que fa a les categories femenines, Sa Real i Tabirako es veuran les cares en el grup de cadet. Els dos conjunts arriben imbatuts a la cita i havent superat equips difícils com el San Ignacio o el GEiEG-Uni.

La final d’infantil tindrà presència gironina gràcies a la brillant actuació del GEiEG-Uni. L’equip gironí s’enfrontarà a l’Sparta Praga txec, del país natal de la pivot del Spar Citylift UNI-Girona, Julia Reisingerova, padrina del torneig.

Per últim, demà també es completarà la lliga de mini femení, en la que, a falta d’un partit pel final, hi ha un triple empat entre Sant Josep Obrer, CB Prat i CB Olot.