caesen
Ajuntament de Girona i Costa Brava

Girona Basket: Dia 1

PSSA vs Valladolid (U14-M).

La primera jornada del Costa Brava Girona Basket 2019 ha començat animada. A llarg de tot el dia, una setantena d’equips han disputat prop de cent partits en diversos pavellons repartits per la província de Girona.

El Celeritas-Donar, el Ratiopharm Ulm, el Zalgiris Kaunas i el Valladolid no han perdut cap dels dos partits que han jugat i són els clars aspirants a accedir a les semifinals de la categoria cadet masculí que tindran lloc demà a la tarda.

La PSSA de Dubai, el Minguella, el CEB Girona i, de nou, l’Ulm, han fet els deures i són els equips d’infantil masculí més ben situats per classificar-se per la següent ronda. L’acadèmia àrab també ha dominat en el grup de mini masculí i, com el Sa Real A, la Bisbal Bàsquet i el CB 7 Palmas, s’ha imposat de manera clara als seus rivals.

Pel que fa a les categories femenines, les de cadets de Palamós, Tabirako, Sa Real i San Ignacio han obtingut un ple de victòries, mentre que a infantil han destacat el GEiEG-Uni, l’Sparta de Praga i el Sant Josep Obrer. El CB Olot lidera la competició de mini, que té un format de grup únic i lligueta.