caesen
Ajuntament de Girona i Costa Brava

Top U16 European

PLATJA D'ARO

15, 16 i 17 d'Abril de 2019

Platja d’Aro acollirà del 15 al 17 d’Abril, la segona edició del TOP EUROPEAN PLATJA D’ARO, torneig de bàsquet de categoria cadet (U16), obert als clubs referents dels seus països, en la formació de les seves respectives pedreres.

La cita d’aquest 2019 la composaran un total de sis equips, quatre d’ells representants de clubs europeus, una selecció nacional i una High School americana.

TOP U-16 EUROPEAN | 4 CLUBS EUROPEUS

Amb aquest format, el TOP EUROPEAN PLATJA D’ARO 2019 assegura poder veure alguns dels jugadors amb més projecció del continent.

EQUIPS EDICIÓ 2018

F.C. BARCELONA

Catalunya
BC Zalgiris

BC ZALGIRIS

Lituània

SELECCIÓ NACIONAL

República Txeca
PBG Starzz

PBG Starzz

Estats Units

Ratiopharm Ulm

Alemanya

APOLLO AMSTERDAM

Holanda

SISTEMA DE COMPETICIÓ

Lligueta i eliminatòries

Els equips quedaran concentrats a Platja d’Aro a partir del diumenge 14 d’abril, i portaran a terme la competició del dilluns 15 al dimecres 17. Ho faran repartits amb dos grups de 4 equips cadascun, que disputaran una primera fase en sistema de lligueta. Posteriorment, el primer de cada grup s’enfrontarà contra el segon de cada grup i el tercer ho farà contra el quart de cada grup també. de Cada enfrontament, sorgiran les finals per al 1r i 2n lloc, 3r i 4rt, 5è i 6è, 7è i 8è.

SPONSORS

La competició compta amb el suport de l’Ajuntament de Platja d’Aro, Spar, Font Vella, Montjuïc Girona i Goufone. Els partits es disputaran íntegrament al pavelló municipal d’esports de Platja d’Aro.

ALLOTJAMENT

El personal del TOP EUROPEAN estarà sempre present a l'hotel per atendre les necessitats dels hostes dels equips

PAVELLÓ MUNICIPAL DE PLATJA D'ARO

a 350m de l'Hotel

CALENDARI DE COMPETICIÓ

Grups i Calendari de partits