caesen
Ajuntament de Girona i Costa Brava

Top U16 European

PLATJA D'ARO

25, 26, 27 i 28 de Març

Platja d’Aro acollirà del 25 al 28 de març, la primera edició del TOP EUROPEAN PLATJA D’ARO, torneig de bàsquet de categoria cadet (U16), obert als clubs referents dels seus països, en la formació de les seves respectives pedreres.

La cita d’aquest 2018 la composaran un total de sis equips, cinc d’ells representants de clubs europeus i un sisè conjunt convidat, que serà una selecció nacional.

TOP U-16 EUROPEAN | 5 CLUBS EUROPEUS

Amb aquest format, el TOP EUROPEAN PLATJA D’ARO 2018 assegura poder veure alguns dels jugadors amb més projecció del continent. Els equips que hi prendran part en aquesta primera edició seran:

F.C. BARCELONA

Catalunya

ARIS DE SALÒNICA

Grècia

SELECCIÓ NACIONAL

República Txeca

ARVIDAS SABONIS

Lituània

ALBA FEHÉRVÁR

Hongria

APOLLO AMSTERDAM

Holanda

SISTEMA DE COMPETICIÓ

Lligueta i eliminatòries

Els equips quedaran concentrats a Platja d’Aro a partir del diumenge 25 de març, i portaran a terme la competició del dilluns 26 al dimecres 28. Ho faran repartits amb dos grups de tres equips cadascun, que disputaran una primera fase en sistema de lligueta. Posteriorment els dos primers classificats de cada grup jugaran les semifinals i la posterior final i partit pel tercer i quart lloc, mentre que els dos tercers classificats disputaran una eliminatòria final a doble partit.

SPONSORS

La competició compta amb el suport de l’Ajuntament de Platja d’Aro, Spar, Font Vella, Montjuïc Girona i Goufone. Els partits es disputaran íntegrament al pavelló municipal d’esports de Platja d’Aro.

ALLOTJAMENT

El personal del TOP EUROPEAN estarà sempre present a l'hotel per atendre les necessitats dels hostes dels equips

PAVELLÓ MUNICIPAL DE PLATJA D'ARO

a 350m de l'Hotel

CALENDARI DE COMPETICIÓ

Grups i Calendari de partits