caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Torna un campió

CBGB’18 Winners: Ratiopharm Ulm U16.

El vigent campió de la categoria Cadet masculí tornarà al Costa Brava-Girona Basket. El Ratiopharm Ulm intentarà revalidar el títol a la categoria de Cadet masculí i, a més, participarà a la categoria d’Infantil masculí.

El club d’Ulm, una ciutat del sud d’Alemanya, és una potència emergent del bàsquet germànic. Des de fa més d’una dècada, el primer equip juga a la Primera Divisió (BBL) i des de fa set temporades també competeix a nivell internacional a l’Eurocup.

Ratiopharm Ulm és sinònim de bon bàsquet formatiu i ha quedat demostrat en totes les edicions del CBGB en les quals ha participat. Veurem si aquesta Setmana Santa l’equip alemany serà capaç de repetir o millorar la gesta de l’any passat que, a banda d’ells, només l’han aconseguit el Valladolid (2014), el Tabirako (2015), el Barça (2016) i l’ALBA Berlín (2017). Viel Glück!