caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Del pavelló “Sergio Llull” a les pistes de Girona

CB Salle Maó U12 – CBGB’18

No quedaran jugadors de bàsquet a l’illa de Menorca aquesta Setmana Santa perquè seran tots al Costa Brava-Girona Basket. Avui us confirmem la presència del CB La Salle Maó, el tercer equip menorquí que participarà en l’edició d’aquest any. El club de Maó s’uneix al CCE Sant Lluís i al CB Boscos i competirà en les categories de Cadet i Infantil masculí, així com també Cadet femení.

L’equip està vinculat a l’escola La Salle Maó, que va ser notícia l’estiu passat per batejar el seu pavelló amb el nom de “Pabellón Deportivo Sergio Llull”. El base del Madrid és ex-alumne de l’escola i va donar els seus primeres passos com a esportista al CB Salle Maó.

Aquest any, el CB La Salle Maó visitarà per tercera temporada consecutiva les pistes de Girona, on cada any –igual que Sergio Llull fa a cada partit– han demostrat el seu talent i competitivitat.