caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Una hora menys, un any més

CB 7 Palmas U12-M

L’any 2016 va ser l’última vegada que vam rebre la visita del CB 7 Palmas al Costa Brava-Girona Basket. Tanmateix, el club de Gran Canària tornarà a Girona el proper abril per competir a les categories de Mini, Infantil i Cadet masculí i sumar un any més amb nosaltres.

Sota el lema “la nostra petjada és diferent”, el CB 7 Palmas vetlla pel desenvolupament esportiu i, sobretot, personal de centenars de nens i nenes. A més, des de fa poc ha iniciat un projecte d’ajuda a persones amb Trastorn de l’Espectre Autista (TEA). A través del bàsquet, intenten oferir un mètode de socialització i integració pels membres d’aquest col·lectiu. Des d’aquí aplaudim aquesta iniciativa i donem de nou la benvinguda al CB 7 Palmas en el CBGB’19.