caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Resum 2a Jornada CBGB

 

La primera jornada ens va deixar un nivell de bàsquet molt elevat i algunes sorpreses que s’han acabat de confirmar durant el dia d’avui. Per exemple, el Granollers, que va guanyar l’Acadèmia lituana Sabonis, va aconseguir la primera posició del seu grup. Aquest fet l’ha permès jugar la semifinal davant l’Alba de Berlin, també primer del seu grup, un partit que ha acabat amb victòria catalana, amb un resultat de 78 a 40. Abans s’ha disputat l’altre semifinal, entre l’Apollo Amsterdam i l’Ulm alemany, un partit que podia haver estat la final anticipada i que ha caigut pel cantó bavarès per un resultat finals de 78 a 67. A l’infantil masculí demà s’enfrontaran a la final el Valladolid i l’Inter de Bratislava, els quals han guanyat les semifinals per 20 punts o més, respectivament, contra el New Heroes holandès i el Roses, una de les revelacions de la categoria. Per altra banda, al matí hem conegut els quatre finalistes de la categoria mini masculí: Bayern Múnic, Salle Maó, Hospitalet “A” i Hospitalet “B”. El pavelló de Vilablareix, ple d’espectadors, ha presenciat la victòria de l’Hospitalet A davant el Bayern amb un contundent 114 a 68. L’altra semifinal ha estat un partit gris en el qual s’ha acabat imposant el joc dels balears davant el B de l’Hospitalet. La final la jugaran l’Hospitalet i la Salle Maó.

Pel que fa a les categories femenines, l’accés a la final a la categoria del cadet femení ha estat molt diputat. Al Grup A, Apollo Amsterdam i Banyoles s’han jugat el primer lloc en un partit molt ajustat que s’ha decidit a la segon part. El resultat, 47 a 32.  Pel que fa al Grup B, la classificació s’ha decidit per l’average en un triple empat entre Sa Real Eïvissa, Gran Canaria Pintadera i CB Prat, favorable als balears. Holandeses i eivissenques jugaran demà la final. A la categoria d’infantil femení tindrem un derbi balear a la final entre Sant Lluís de Menorca i Sa Real Eïvissa. El partit pel tercer i quart lloc el disputaran el San Ignacio i el Gran Canaria. Al mini femení, el Sant Lluís s’ha convertit en el primer finalista en guanyar còmodament al Sant Josep Obrer i es trobarà a l’Amer Cherokee, que ha guanyat el derbi contra l’altre Amer de la categoria.

Totes les finals es jugaran demà a partir de les 12 del migdia. En acabat, els esperarà el concurs de triples.