caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Resum 1a Jornada CBGB

Sant Josep Obrer vs Cellera Amer Cherokee (U12 F). Foto: Sergi Tarrenchs

 

MASCULÍ U16

Un dia ple de sorpreses que ens ha deixat, per exemple, en el grup B, amb la derrota del Sabonio Centras davant d’un gegantí Granollers, que demà haurà de guanyar el Harlem Lakers si vol quedar primer de grup. Al grup C, l’Apollo ha encistellat més de 100 punts en els seus dos partits jugats avui i també apunta com a un dels clars favorits per aixecar el trofeu del Costa Brava Girona Basket. En el grup A també s’ha viscut un bon nivell de basquet per part de dos equips, l’Ulm i el Valladolid, que han guanyat els dos partits que han jugat i demà definiran la primera posició del grup en el partit que es disputarà a Fontajau a les 12:30. El líder del grup D també el sabrem demà, ja que l’Alba de Berlin i el Sant Josep Obrer estan empatats a victòries i el partit entre els dos equips es preveu com un dels més igualats de la jornada.

FEMENÍ U16

Un cop acabat el primer dia de torneig, els equips femenins de cadet han jugat dos partits cadascun. Al Grup A, el Banyoles lidera la classificació després d’aconseguir dues victòries contundents contra Samà Vilanova i Gran Canaria Claret. Aquests dos equips també han caigut contra l’altre favorit per a classificar-se per les semifinals, l’Apollo Amsterdam, que ocupa el segon lloc. Pel que fa al Grup B, la situació és molt similar. Gran Canaria Pintadera i Sa Real Eïvissa han guanyat els seus dos partits, mentre que San Ignacio Pamplona i CESET es despengen en no haver guanyat cap partit.

MASCULÍ U14

Si dos equips han destacat i de valent, són el Roses i el New Heroes, que han guanyat els seus respectius partits contra San Ignacio Pamplona i Sa Real Eivissa. Demà es decidirà quin dels dos equips serà el primer de grup i que s’enfrontarà al guanyador del partit entre l’Inter Bratislava i el Sant Lluís de Menorca, per segellar la segona posició del grup A. A la cua d’aquest grup està el Sant Josep Obrer, mentre que el primer classificat, en solitari, és el Valladolid.

FEMENÍ U14

En la categoria d’infantil femení, el Sant Lluís de Menorca s’ha postulat com a favorit per arribar a la final, després de guanyar els seus dos partits i assegurar-se la primera plaça en el Grup A. Al Grup B, la situació és pràcticament calcada, i, un altre equip balear, en aquest cas el Sa Real Eïvissa, s’ha adjudicat el primer lloc a la taula, guanyant contra Grifeu Llançà i San Ignacio Pamplona.

MASCULÍ U12

Dels dotze equips de mini masculí, destaca el Bayern Múnic, que ha guanyat els seus dos partits de manera sòlida i és líder del Grup A. També és destacable l’actuació de l’Hospitalet, tant l’”A” com el “B”, que han guanyat l’únic partit que han jugat avui, contra Hoops Club i Ulm respectivament.

FEMENÍ U12

Al Grup A de mini femení, el líder és el Sant Lluís de Menorca amb dues victòries, tot i que si demà perdés, Amer i CESET li podrien prendre el primer lloc en cas de guanyar. Al Grup B, l’Amer Cherokee ocupa la primera plaça amb dos partits guanyats, seguit del Sant Josep Obrer i el CESET “B”, que tenen una victòria i una derrota cadascú.