caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Sabor exòtic de la mà del Hoops Club

Un dels equips del Hoops l’any passat.

 

El Hoops Club del Líban enguany repeteix la seva participació al Costa Brava Girona Basquet, després del seu debut al torneig l’any anterior. A més, la seva arribada al CBGB va significar la primera representació al torneig d’un equip no europeu. És per aquest motiu un veritable plaer poder comptar amb un equip que prové d’un país situat a més de 3.000 quilòmetres de la seu a Girona.

Per la seva banda, el Hoops Club es caracteritza per una forta aposta pel treball dels valors que suposen la pràctica esportiva. Per aquest motiu ofereix la pràctica de moltes modalitats: des de futbol o taekwondo, a bàdminton o bàsquet, en què a banda dels equips de base també compta amb un primer equip.

En aquest sentit, l’any passat va tenir un equip a totes les categories menys el cadet masculí i el mini femení. Tanmateix, aquest any no ha pogut confirmar la presència a totes les edats com estava previst, i ho farà només a la categoria mini masculí. Benvinguts de nou Hoops Club!