caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Debut d’un dels equips catalans en auge

La plantilla actual del cadet femení Interterritorial.

 

El Costa Brava Girona Basket continua engrandint el seu cartell amb noves cares per la vigent edició del torneig. Enguany debutarà un equip que es troba en la seva millor època des de la seva fundació. Es tracta del CB Prat, de la comarca del Baix Llobregat. Actualment l’entitat consta de 21 equips, tot i que només tindrem l’ocasió de veure’n jugar a un. Precisament serà el cadet femení, que presenta la seva candidatura a fer-se amb el títol de la categoria.

El CB Prat, constituït oficialment l’any 1951, està vivint una de les millors èpoques de la seva història, sinó la millor. De fet, el sènior masculí es troba a la categoria LEB Oro amb opcions reals d’entrar a la fase d’ascens i trobar-se amb els millors equips a nivell estatal. En l’actual categoria hi ha altres equips com el CBC Valladolid o el Barça B. A la jornada 25, el Prat ocupa la tercera posició, empatat amb l’ICL Manresa. Aquí pots veure la classificació.