caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

La tulipà més jove d’Holanda

El cadet de l’Apollo l’any passat.

 

Els Països Baixos són més que anar en bici per un dels seus canals o regalar-li una de les seves tulipes a la teva parella. La seva capital, Amsterdam, és una de les més modernes d’Europa, i amb ella estan creixent esports que fins ara no despuntaven arreu del país. Prova d’això ho és aquest club, l’Apollo Amsterdam, fundat l’any 2011. Es tracta de l’equip professional de la DBL més jove i el seu objectiu passa per entrar als playoffs, i sembla que ho tenen a tir.

Al Costa Brava Girona Basket no és el primer cop que vénen, malgrat la seva joventut. De fet, porten dos anys venint de forma consecutiva tant al cadet com a l’infantil masculí. I, precisament, el seu infantil va aconseguir el 2n lloc l’any passat. Per aquesta nova edició, es presenten amb els dos equips de les categories cadet, tant masculí com femení.