caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Veni, vidi, vici: Sabonio Centras

El campió del mini masculí l’any passat.

 

No tots els equips que aterren al Costa Brava Girona Basket guanyen aquelles edicions en les que participen. Molts pocs ho han aconseguit de fet, i un d’aquests equips és el Sabonio Centras. El club lituà fundat pel mític jugador Arvydas Sabonis debutarà a la categoria cadet per primera vegada, però en les dues anteriors edicions ja ha tingut presència al torneig.

Concretament, la primera vegada que vam poder gaudir dels famosos triples lituans, va ser el 2016, on el Sabonio es va proclamar campió de la categoria infantil masculí. Per altra banda, l’any passat, el mini masculí també va arribar a dalt de tot del podi.

El cadet masculí del club té el llistó molt alt, a més, en una categoria on enguany promet nivell.