caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Harlem Lakers: “l’Holandés Creixent”

El cadet del Harlem Lakers l’any passat.

 

No, no es tracta de la llegenda del vaixell fantasma (l’Holandès Errant). Es tracta d’un dels equips holandesos amb un creixement exponencial més ràpid en les últimes dècades: el Harlem Lakers. El club, malgrat néixer l’any 1983, ja compta amb més de 300 jugadors. I, encara que el seu objectiu és que tothom que ho vulgui, pugui apuntar-se per practicar l’esport, compta amb equips a les millors lligues de les seves categories.

És el cas del cadet masculí, l’equip que vindrà al Costa Brava Girona Basquet procedent de terres holandeses. A banda, en aquest torneig es trobarà amb altres equips de la seva lliga, com ho són el New Heroes Den Bosch i l’Apolo d’Amsterdam -que encara no ha gaudit de presentació oficial al torneig-.

Convé recordar que el Harlem Lakers només ha disputat una vegada el torneig i va ser l’any passat en la mateixa categoria que ho farà en aquesta edició, aconseguint la merescuda cinquena posició.