caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El CCE Sant Lluís torna amb gairebé tota la artilleria

Representació femenina l’any passat del CCE Sant Lluís

 

Repassant la trajectòria de la majoria dels equips que han passat pel Costa Brava Girona Basket, n’hi ha pocs que hagin tingut tanta presència com el CCE Sant Lluís de Menorca. Enguany només hi haurà una categoria que no estigui representada per aquest conjunt balear, i és el cadet femení, però la resta – mini, infantil i cadet masculins; infantil i mini femenins -, tindran representació del Sant Lluís.

Un equip, que, des del 2015, la segona edició del torneig, com a mínim ha portat un equip a tres categories diferents. A nivell de resultats, el millor paper que va aconseguir el Sant Lluís precisament va ser en una de les cinc categories en les quals va tenir presència, el cadet femení, ocupant la segona plaça. Enguany, com dèiem més amunt, serà l’única categoria on no jugarà el Sant Lluís. Haurem d’estar atents per veure quin paper aconsegueixen els altres equips.