caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El retorn d’un campió

Enguany estem d’enhorabona i és que tornarà a competir al Costa Brava Girona Basquet un campió del torneig. Concretament va ser a l’edició del 2016. Estem parlant del FC Barcelona. Un equip que aleshores va guanyar tots els partits, inclosa la final, per més de 20 punts. Malgrat tot, amb el pas del temps el torneig ha anat augmentant el seu nivell competitiu i el pronòstic per aquest any ens diu que serà molt més igualat que en anteriors edicions. És un plaer comptar, no només amb equips internacionals, sinó també amb les bases d’equips referents del nostre país.

Així doncs, el Barça només va competir a la categoria cadet en aquella edició, i tornarà a repetir categoria aquest mes de març.

La llista de campions a la categoria cadet fins aleshores és aquesta:

  1. Valladolid (2014)
  2. Tabirako Baqué (2015)
  3. BARÇA (2016)
  4. Alba Berlín (2017)