caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Confirmats dos equips femenins del CB Banyoles

Un partit del CB Banyoles l’any passat.

Banyoles és un municipi amb múltiples espais per poder jugar al bàsquet, i això és la principal raó perquè sigui una població amb una trajectòria llarga en aquest esport. Malgrat tot, no va ser fins el 1943 que es va constituir el primer equip de bàsquet banyolí. A banda, s’ha de destacar que es tracta d’una entitat amb forta presència femenina. Tant és així que no van trigar massa més per crear un equip femení, a la dècada dels anys 50.
De fet, els anys han anat passant i avui dia, el CB Banyoles (és diu així des del 1991), té més equips femenins que masculins. Concretament, sis plantilles amb nois i nou amb noies, entre les quals es troba el Sènior, col·locat a Copa Catalunya. Dos d’aquests nou equips del CB Banyoles, doncs, seran els representants del seu club al Costa Brava Girona Basket, concretament el mini i el cadet femenins.