caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Més fusta alemanya: Ratiopharm UIm

El cadet de l’Ulm en un partit de l’any passat.

 

El Ratiopharm Ulm és un dels equips alemanys amb més recorregut en el Costa Brava Girona Basket. De fet, serà la segona vegada que repetirà amb dos equips. L’Ulm tindrà representació a les categories masculines cadet i mini, tal com ho va fer l’any passat, i que no li va anar gens malament. En aquest sentit, els alemanys van aconseguir la tercera posició a la categoria cadet, igual que en 2016, i el mini va sortir subcampió del torneig. El 2015 va ser l’any del seu debut al torneig.

Per altra banda, el primer equip de l’Ulm, ha aconseguit recentment la tercera posició a la Copa Alemanya, mentre que en la competició domèstica ocupa la setena posició.

Amb la seva participació en el torneig, ja seran tres els equips alemanys en aquesta edició, juntament amb l’Alba de Berlin i el Bayern Múnich.