caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El Bayern Múnic ve per millorar els resultats de l’any passat

Malgrat tingui un major reconeixement a la seva secció de futbol, el Bayern Múnic va fundar el seu equip de bàsquet l’any 1946. Des d’aleshores ha anat creixent fins al punt d’alçar-se amb tres títols nacionals, el darrer l’any 2014. Actualment l’entitat ha volgut donar un cop sobre la taula i desbancar el Brose Baskets del cim de la Basketball Bundesliga contractant al flamant ex jugador i entrenador Aleksandar Djordjevic. I, com que és un home de resultats, la seva aportació ja ha donat fruits: 18 victòries per tan sols 1 derrota.

Per altra banda, el club també aposta per l’enfortiment de la seva base. I tenim la nova oportunitat de comptar amb un dels seus equips. En aquest sentit, la primera aparició del Bayern al Costa Brava Girona Basquet va ser l’any passat, en l’edició del 2017, on els nois del mini masculí van deixar flaixos d’autèntiques promeses. Aquesta Setmana Santa repetiran categoria i venen amb les ganes de superar la desena posició que van aconseguir en l’edició anterior. Bona sort bavaresos!