caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Revalidarà l’Alba de Berlin el títol de cadet masculí?

Són molts els equips que participen any rere any al torneig celebrat a Setmana Santa del Costa Brava Girona Basquet, però només molts pocs els que aconsegueixen alçar-se amb el títol. L’any passat, a les semifinals de cadet masculí hi havia tres equips alemanys augmentant les possibilitats que la copa se l’endugués un dels tres. I a la final l’Alba de Berlin va confirmar el pronòstic davant d’un combatent Sokol Pisek de la República Txeca. Doncs, els berlinesos es van convertir en l’equip vencedor de l’edició del CBGB 17’ de la categoria cadet masculina, després que ho fessin el Valladolid (2014), el Tabirako (2015) i el Barça (2016). Serà capaç l’Alba de Berlin de repetir el bon paper que van aconseguir l’any passat on, a més, no van concedir cap derrota?