caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Debuta un dels millors equips d’Eslovàquia

L’Inter Bratislava de bàsquet aterra a Girona aquesta Setmana Santa per primera vegada. Es tracta d’un dels equips referents al llarg de la història del bàsquet eslovac. De fet, el primer equip roman actualment a la primera posició de la taula de la Lliga eslovaca i ha guanyat fins a 10 títols.

El seu millor moment va ser a la dècada dels 80 i ara sembla que el club torna a revifar. Tant és així que dels últims quatre campionats estatals, n’ha guanyat dos i a la temporada 20152016 es va aconseguir classificar per la FIBA Europe Cup, la segona millor competició d’Europa, després de l’Eurolliga.

Aquest any, doncs, participaran per primera vegada al Costa Brava Girona Bàsquet i ho faran amb tres equips masculins, un a cada categoria: cadet, infantil i mini. Molta sort!