caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El Manyanet Molins i l’AE Minguella tanquen l’U12 M amb més participació

Mingeulla i Pare Manyanet completen U12M
Fotos: Trobada d’escoles Olesa i Presentació 16/17 Minguella

Cada vegada queda menys per a l’inici del Costa Brava Girona Basquet i és per aquest motiu que en els propers dies sortiran publicades les llistes definitives dels grups, així com els calendaris de les diferents categories del torneig. La primera categoria que sella el conjunt dels seus equips participants és l’U12 masculí, que, per primera vegada, arribarà als 12 equips a la fase de grups. De fet, tal com s’ha dut a terme en les categories Cadet i Infantil en les edicions anteriors, el Mini masculí d’enguany assolirà la xifra de 12 conjunts que es dividiran en 3 grups, amb la recent incorporació del Basquet Manyanet Molins i l’AE Minguella. A més, els dos equips ja han deixat petjada en edicions anteriors. De fet, el Manyanet Molins va participar l’any passat, no en l’U12, sinó en d’altres categories. I, pel que fa a l’AE Minguella, cal destacar que ha tingut presència al CBGB des de la seva primera edició i serà el tercer any consecutiu que representaran l’entitat badalonesa a la categoria Mini masculí.