caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Les llistes, a punt de tancar

Foto: CB Boscos, l'any passat
Foto: CB Boscos, l’any passat

Des de l’organització del torneig Costa Brava Girona Basket s’ofereix la darrera oportunitat per apuntar-se al torneig. Concretament, les úniques places vacants són les d’un equip infantil masculí, un infantil femení i un cadet femení, la resta de categories ja estan confirmades. Són només tres conjunts, que, sumats als 75 equips ja confirmats, farien arribar el torneig a una xifra rècord! De fet, a hores d’ara ja hi ha més equips que els anys anteriors, tenint en compte que el 2014 i el 2015 es va arribar a 62 equips els dos anys. Tot és pràcticament a punt per l’inici del torneig, però encara cap aquesta possibilitat d’incorporar els tres equips esmentats anteriorment, però afanyeu-vos! Els requisits són molt senzills: ser un equip de bàsquet que tingui els jugadors i jugadores amb l’edat corresponent amb ganes de passar-s’ho d’allò millor. Us ho perdreu?