caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

L’equip eivissenc que participarà en 4 categories diferents

 

20161218_122852
Foto: Presentació temporada 16-17 (www.basquetsareal.com)

El Basquet Sa Real d’Eivissa és el quart equip balear que jugarà al Costa Brava Girona Basket. D’aquesta manera, després de les confirmacions de Boscos, Sant Lluís de Menorca i Salle Maó, el Basquet Sa Real serà la darrera formació que representarà ses Illes al torneig. A més, el conjunt eivissenc aterrarà a Girona amb la meitat dels seus equips. De fet, de 12 equips que té inscrits actualment a la Lliga d’Interilles Balear, 6 seran els que viatjaran per disputar el CBGB. Així doncs, el Basquet Sa Real participarà en les categories d’U12 masculí i U16 femení amb un equip, i també ocuparà dues places a l’U14 masculí i dos llocs més a l’U14 femení -amb una formació de primer any i una altra de segon any en aquestes últimes categories-.