caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Font Vella serà l’aigua oficial del torneig

Logo_FV_CAT
Foto: Font Vella

Els més d’un miler de jugadores i jugadors del Costa Brava Girona Bàsquet tindran a l’abast l’aigua mineral de Font Vella durant tot el torneig, una patrocini que repeteix per tercer any consecutiu. La col·laboració amb aquesta empresa respon al foment d’uns hàbits de vida saludable, ja que beure aigua és un element indispensable no només en el món de l’esport, sinó també en el dia a dia. De fet, l’Agència Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) alerta que quan es realitza un esport s’ha de mantenir una correcta hidratació per mantenir un bon estat físic i mental. Per altra banda, EFSA també recomana consumir un mínim de 2 litres al dia a partir dels 10 anys. És per aquest motiu que Font Vella i el Costa Brava Girona Bàsquet acorden de nou un conveni que permetrà als nois i noies del torneig tenir tanta aigua com vulguin. Font Vella és un dels molts col·laboradors que permeten l’execució d’aquest torneig, i els agraïm a tots un any més la seva implicació i confiança.