caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Última hora: el CBA substitueix el Dinamo Sassari a l’U16 masculí

En detriment del Dinamo Sassari, el CBA d’Amsterdam ocuparà la seva plaça a l’U16 masculí i servirà així per deixar tancades les llistes dels nois. De fet, el club italià ha estat baixa d’última hora en saber que alguns dels seus jugadors han estat convocats per disputar un torneig de seleccions regionals, un compromís que coincideix amb les dates del Costa Brava Girona Bàsquet. De totes maneres, el conjunt de l’illa de Sardenya mantindrà la seva representació a la categoria d’U12 masculí, l’únic conjunt del torneig de nacionalitat italiana. Per la seva banda, el CBA d’Amsterdam mantindrà un any més la seva presència al torneig tant a la categoria U16 com a l’U14, ambdues competicions masculines.

Partit de l'any passat entre el CBA i el Real Madrid
Foto: Partit de l’any passat entre el CBA i el Real Madrid.