caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Castell d’Aro i Platja d’Aro s’estrenen com a noves seus del torneig

El Costa Brava Girona Bàsquet, que començarà tot just d’aquí a un mes, amplia el nombre de seus on es disputaran els partits. D’aquesta manera, hi haurà un total de 10 pistes que albergaran les exhibicions de les noies i els nois que participen en el torneig. De fet, a causa de l’augment dels equips inscrits, sobretot femenins, l’organització del torneig s’ha vist obligada a establir dues noves seus, les de Platja d’Aro i Castell d’Aro. En detriment de la pista de Fornells, hi haurà la pista de Vilablareix.

 2014 2015 2016 2017
 >50 72 72 78

És una notícia molt positiva saber que el torneig continua creixent. En aquesta línia, convé destacar que, des del seu origen al 2014, el CBGB gairebé ha duplicat el nombre d’equips inscrits. El 2014 no s’arribava a la xifra de 50 equips, mentre que enguany 78 són les formacions que participaran entre les 6 competicions diferents.

Així doncs, les seus d’aquest any són les següents:

FACESENSE SEUS