caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Tornem a estar en marxa!

Després d’un any sense que cap de nosaltres hagi pogut dur a terme les activitats normals, el nostre desig és trobar-nos de nou a final d’any, aprofitant les vacances d’estudis que ens brinda el calendari.

El torneig està dirigit a nois i noies de les categories U16, U14 i U12 i es durà a terme els dies 28, 29 i 30 de desembre, amb la qual cosa els equips tindran temps suficient per tornar a casa abans del 31.

La inscripció inclou dues nits d’hotel, tots els àpats previstos durant tres dies, transport en bus des de l’arribada a l’aeroport, serveis mèdics d’emergència, obsequis de l’esdeveniment, coordinadors de pavelló, coordinadors logístics per als equips, àrbitres, assegurances, etc.

Cada categoria tindrà el seu propi pavelló de joc, perquè així tots els grups d’edat puguin reunir-se entre ells. A més, els hotels on s’allotgin els equips estaran a una distància màxima de 7-10 km, de les seus on es disputin els partits (10-15 minuts).

Si us plau, no dubteu en consultar qualsevol informació addicional que pugueu necessitar.