caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

La COVID-19 obliga a cancel·lar el Costa Brava Girona Basket 2020

La direcció del Costa Brava Girona Basket vol anunciar de manera oficial que, a causa de la incertesa de la situació provocada per la COVID19 i davant la poca seguretat que la situació estigui estabilitzada d’aquí a unes setmanes, ens veiem obligats a anul·lar definitivament la disputa del Torneig, que havia estat traslladat al primer cap de setmana del mes de setembre.

Lamentem molt la situació, però creiem que és el millor per poder preservar la salut dels joves jugadors que prenen part a la cita gironina. 

Fins el dia d’avui havíem treballat en la seguretat dels participants pel que fa a hotels, pavellons, càtering i transport, per la qual cosa volem agrair a totes les empreses i ajuntaments implicats el suport i facilitats que ens havien donat.

Així mateix, us informem que ja estem treballant pel Torneig del pròxim 2021, al qual us esperem.