caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El CBGB’22 tindrà lloc per Setmana Santa, el 14, 15 i 16 d’abril

CBGB 2022

Girona és Esport posa en marxa el pròxim mes d’abril, coincidint amb les dates de Setmana Santa, una nova edició del Costa Brava Girona Basket, amb sis categories diferents, tres masculines i tres femenines.

Amb un total de setanta equips, el torneig tindrà una participació d’aproximadament uns 900 jugadors i jugadores i més d’un centenar d’entrenadors, amb un total de més de 1.000 participants.

Les categories de joc són Mini, Infantil i Cadet.  Els partits es disputaran el dijous 14, divendres 15 i dissabte 16 d’abril. Els dos primers dies en horari de matí i tarda i el dissabte fins a les dues del migdia.

Durant les dues primeres jornades, es jugaran els partits de la lligueta de cada grup i les primeres eliminatòries directes, mentre que el dissabte es portaran a terme els enfrontaments de classificació definitiva.

Les seus on es portaran a terme els partits seran com sempre les localitats de Girona, Salt, Sant Gregori, Quart, Vilablareix, Platja d’Aro i Castell d’Aro.

El preu del Torneig és de 235 euros per participant (inclou una factura al club participant, en concepte d’inscripció i l’IVA corresponent).

Obrim des d’ara mateix un període d’inscripcions reservades, que us asseguren la plaça pels vostres equips si així ho desitgeu. L’esmentat termini de preferència acabarà el 30 de novembre, moment en el qual s’haurà hagut de fer el pagament del 50% de la inscripció. La resta serà abonada abans del 31 de gener de 2022.

El preu de la inscripció inclou les dues nits d’hotel, àpats, desplaçaments interns del torneig, coordinadors de pavellons, taules de joc, responsables de logística pels equips, arbitratges, assegurança i assistència mèdica.