caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El Costa Brava Girona Basket 2020 s’ajorna al 4, 5 i 6 de setembre

El Costa Brava Girona Basket 2020, previst per als pròxims 9, 10 i 11 d’abril de 2020, s’ajorna al 4, 5 i 6 de setembre a causa del risc de contagi del COVID-19 i a les recomanacions de les autoritats sanitàries. Les converses produïdes en els últims dies entre els responsables pertinents han acordat que la solució més oportuna és la de posposar l’esdeveniment.

En els següents dies ens posarem en contacte amb els clubs implicats per definir els equips que competiran en el torneig Costa Brava Girona Basket 2020, tenint en compte l’edat i la categoria vigent segons la temporada actual. L’elecció del cap de setmana del 4, 5 i 6 de setembre es pren amb la idea de dissenyar un torneig de pretemporada, que permetrà als equips preparar amb les màximes garanties la nova campanya.

Des de l’organització entenem les molèsties que pugui ocasionar aquesta decisió, presa amb l’objectiu de garantir la salut dels participants. Agraïm la vostra comprensió i col·laboració, i ens posem a treballar amb la principal finalitat d’assegurar el nivell del torneig mostrat fins al moment.