caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Aquests són els 16 equips que completen la categoria d’infantil masculí

Quan falten dos mesos i mig pel torneig, ja tenim tancats tots els equips que participaran a la competició d’infantil masculí. Els setze conjunts quedaran repartits en quatre grups de quatre equips, que s’enfrontaran entre ells. Durant tot el dia 9 d’abril i el 10 al matí es jugarà la lligueta, mentre que, a la tarda i el matí següent, es jugaran les eliminatòries i la final.

La categoria comptarà amb cinc equips internacionals. El New Heroes i l’Apollo Amsterdam vindran dels Països Baixos, mentre que des del Regne Unit volaran els Oaklands Wolves i els Richmond Knights. També comptarem amb un club del continent africà, el St. Hannah’s de Kènia. Les Illes Canàries hi seran representades pel 7 Palmas i el Gran Canaria, mentre que de les Balears vindran el Sa Real, la Salle Maó, el CB Boscos, el Sant Lluís i el CB Puig d’en Valls. Completaran la categoria dos equips del Valladolid, un del San Ignacio i el Mollet, l’únic conjunt català del grup.