caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Alta competitivitat un any més al grup de cadet masculí

La categoria de cadet masculí del Costa Brava Girona Basket 2020 ja coneix els seus 16 participants. Any rere any, es confirma l’alt nivell dels equips i la presència de clubs internacionals. El gran atractiu és la selecció nacional de Gal·les, que visita el Girona Basket per primera vegada. També rebrem els holandesos New Heroes den Bosch i Apollo Amsterdam i, des de Dubai, tornarà l’acadèmia de bàsquet PSSA.

A escala estatal, comptarem amb els habituals Valladolid i San Ignacio de Pamplona, així com també amb tres clubs canaris: el 7 Palmas, el Club Juventud Laguna i el Gran Canaria. I com no podia ser d’altra manera, de les Illes Balears vindrà el Sant Lluís, dos equips del Sa Real i dos més de la Salle Maó. Dos grans clubs dins l’àmbit català, com són el SESE i el Mollet, tancaran la categoria de cadet masculí.