caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Primers equips confirmats quan falten tres mesos pel Girona Basket 2020

Falten exactament tres mesos per la setena edició del torneig Costa Brava Girona Basket que enguany tindrà lloc els dies 9, 10 i 11 d’abril, en nou pavellons de la província de Girona, repartits entre les localitats de Girona, Salt, Sant Gregori, Quart, Vilablareix i Platja d’Aro. Hi participaran més de 1.200 jugadors i jugadores de 6 categories diferents: cadet, infantil i mini, tant masculí com femení.

Ara com ara, diversos clubs europeus, espanyols i catalans ja ens han confirmat la seva assistència. Aquest any, rebrem per primera vegada la selecció nacional de Gal·les, que participarà en la categoria de cadet masculí i també comptarem amb representació holandesa: dos equips del New Heroes Den Bosch i cinc de l’Apollo Amsterdam.

Tornarem a donar la benvinguda a clàssics de la península, com el Valladolid, que un any més portarà equips masculins de totes les edats, o el San Ignacio de Pamplona, que participarà en totes les sis categories. Des de les Illes Balears desembarcaran sis equips del Sant Lluís de Menorca i dos del CB Boscos, de Ciutadella. Des de les Illes Canàries volaran fins a set equips del Gran Canaria, mentre que el 7 Palmas tindrà un equip en cada categoria masculina. Tampoc hi podien faltar a la cita equips catalans, com el cadet masculí del SESE o l’infantil femení del Banyoles.