caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Un altre equip gironí per la col·lecció

CB Llagostera U16-F.

El Costa Brava-Girona Basket sempre està ple d’equips internacionals, però també ens agrada comptar amb presència gironina en el nostre cartell. Des de l’inici del CBGB el 2014, han passat per les files del torneig desenes d’equips de la província. Tanmateix, aquest any afegirem un equip gironí a la nostra col·lecció perquè debuta el CB Llagostera.

El CB Llagostera es va fundar a mitjans del segle XX, a Llagostera, una localitat de la comarca de Girona amb més de 8.000 habitants. Fa dos anys, el club va passar per moments complicats, però ha aconseguit tirar endavant i actualment disposa d’onze equips que competeixen en tots els nivells. Un d’ells és el Cadet femení, que serà el representant del club al CBGB’19.