caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

El CB Prat serà al CBGB per segon any consecutiu

U12-F CB Prat.

El Club Bàsquet Prat va debutar l’any passat al Costa Brava-Girona Basket i va demostrar un gran nivell a la categoria de Cadet femení. El club del Baix Llobregat tornarà a ser a Girona aquesta Setmana Santa, però aquest cop representat pel seu Mini “blanc” femení.

El CB Prat és una entitat amb més de mig segle d’història. L’any 1951 es va constituir oficialment com a Club Baloncesto Prat i des d’aleshores no ha parat de créixer. Actualment disposa de diversos equips, tant masculins com femenins, que competeixen a totes les categories. Val la pena mencionar l’actuació del seu Sènior, que, en els últims quinze anys, ha dut a terme un progrés històric per la ciutat, passant de Lliga EBA a LEB Plata i consolidant-se a LEB Or. A més, l’any passat van fregar les portes de l’ascens a ACB, però van caure a les semifinals del playoff davant el Melilla Basket.

També cal destacar que el CB Prat ha estat vinculat al Joventut de Badalona des de l’any 2004 i que per les seves files hi han passat jugadors com Alberto Abalde, Ferran Bassas, Nacho Llovet, Pau Ribas, Albert Ventura, Guillem Vives o Marko Todorovic.