caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Talent de l’Orient Mitjà: debuta la PSSA de Dubai

Prestige Star Sport Academy

Des de fa diverses setmanes, hem confirmat la presència al Costa Brava-Girona Basket d’equips catalans, espanyols i europeus. Però avui és el torn de viatjar molt més lluny, concretament als Emirats Àrabs Units, des d’on vindrà la PSSA de Dubai.

La Prestige Star Sport Academy és una acadèmia de bàsquet fundada l’abril de 2017 amb seu a Dubai. La PSSA defensa un bàsquet inclusiu i unificador i aposta pel creixement d’aquest esport arreu dels Emirats Àrabs Units. Amb unes instal·lacions modernes i un personal qualificat, l’acadèmia forma jugadors d’elit. A més, també organitza tornejos i campus de tecnificació per nens i nenes de totes les edats.

Aquesta Setmana Santa, els equips masculins U14 i U12 recorreran els més de 5.000 quilòmetres que separen Girona i Dubai per poder competir a les categories d’Infantil i Mini del CBGB’19!