caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Debuta un equip basc: el San Viator de Vitòria

San Viator de Vitoria.

Molts equips bascos han passat pel Costa Brava-Girona Basket, però aquest any n’hi ha un que ho farà per primera vegada: el San Viator de Vitòria-Gasteiz. El club de la capital basca forma part del Col·legi San Viator i és un excel·lent pedrera de jugadors joves. Un dels ex-alumnes i ex-jugadors més destacats del “Sanvi” és l’actual entrenador del Real Madrid, Pablo Laso.

No s’ha de confondre el San Viator de Vitòria amb el de Madrid, un altre gran club de bàsquet formatiu d’on han sortit jugadors com Juan Antonio Corbalán, mític base del Madrid dels anys 80 o Carlos Jiménez, aler de l’Estudiantes i l’Unicaja i medalla de plata als Jocs Olímpics de Pequín 2008.

Però tornant al nostre convidat, el San Viator de Vitòria vindrà a Girona amb dos equips femenins per competir a les categories d’Infantil i Mini. Ongi etorri!