caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Celeritas Donar: velocitat holandesa

“Velocitat” (del llatí “Celeritas”) diu el nom del Celeritas-Donar, un club de bàsquet situat a Groningen, una ciutat de 200.000 habitants del nord d’Holanda. I “ràpid” és com volem que passin els dies que falten per veure debutar aquest equip holandès al Costa Brava-Girona Basket.

El Celeritas-Donar va ser fundat fa més de mig segle amb l’objectiu de competir a tots els nivells i formar bons jugadors que puguin esdevenir professionals. De fet, el club està vinculat amb el Donar Groningen, un equip de la Dutch Basketball League, en el qual juguen diversos jugadors formats al Celeritas-Donar. Aquest any doncs, podrem gaudir del talent holandès a Girona amb la visita del Cadet masculí del Celeritas-Donar.

Celeritas-Donar U16M.