caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Repeteix un finalista

L’any passat va debutar al Costa Brava-Girona Basket i aquest any ens visita de nou l’Inter Bratislava, un dels referents del bàsquet eslovac. El primer equip és líder de l’Extraliga, la primera divisió eslovaca, una competició que ha guanyat en 10 ocasions. L’equip groc-i-negre participarà en les categories de Mini, Infantil i Cadet masculí.

L’Inter Bratislava arriba disposat a millorar els resultats de l’any passat, que van ser molt meritoris, sobretot en la categoria de Infantil. Els nois U14 es van penjar la medalla de plata després de perdre una final molt disputada contra el Valladolid. I això no és tot, perquè, a més, un dels integrants de l’equip es va proclamar campió del concurs de triples.

Inter Bratislava.