caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

TopEuropean | Semifinals

 

Selecció Rep. Txeca – Aris

El primer tie break entre txecs i holandesos ha caigut pels primers. La selecció nacional ha mantingut un bon inci que els ha servit per mantenir una bona renda en els primers quarts. Malgrat tot, l’Aris ha sabut pressionar a l’home intensament fins a igualar el marcador en el tercer quart. Finalment, però, els txecs s’han avançat en el marcador i han guanyat per 92 a 83.

Semifinal 1: Barça vs Apollo

No hi ha hagut un clar dominador fins la segona part. Ha començat posant-se per davant del marcador el conjunt holandès, però el Barça ha recuperat el seu nivell posant-se per davant abans de la meitat del partit. La intensitat defensiva que ha mantingut el conjunt holandès ha servit per acabar-se classificant per la gran final. Malgrat l’intent per part del Barça, el resultat final ha estat de 63 a 75. El Barça lluitarà, doncs, per la tercera plaça, mentre que l’Apollo espera rival per la final.

Semifinal 2: Sabonio vs Alba

Segona semifinal molt disputada entre lituans i hongaresos. El marcador no s’ha decantat gaire cap als dos equips fins arribar al tercer quart. Aleshores ha estat quan el Sabonios Centras ha mantingut l’alt nivell que ha mostrat durant tot el torneig fins acabar el partit amb el resultat de 64 a 53. Es meedirà a la final amb l’Apollo Amsterdam, que vol la revàlida. L’Alba jugarà pel tercer i quart lloc contra el Barça.