caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Neix el TOP U16 European

 

Platja d’Aro acollirà del 25 al 28 de març, la primera edició del TOP EUROPEAN PLATJA D’ARO, torneig de bàsquet de categoria cadet (U16), obert als clubs referents dels seus països, en la formació de les seves respectives pedreres. El torneig està organitzat pels mateixos fundadors que el Costa Brava Girona Basket, l’empresa The Seagull Sportive S.L.

La cita d’aquest 2018 la composaran un total de sis equips, cinc d’ells representants de clubs europeus i un sisè conjunt convidat, que serà una selecció nacional.

Amb aquest format, el TOP EUROPEAN PLATJA D’ARO 2018 assegura poder veure alguns dels jugadors amb més projecció del continent.

Els equips que hi prendran part en aquesta primera edició seran el FC Barcelona (Catalunya), l’Aris de Salònica (Grècia), l’Acadèmia Arvidas Sabonis (Lituània), l’Alba Fehérvár (Hongria), l’Apollo Amsterdam (Holanda) i la selecció nacional de la Republica Txeca.

Els equips quedaran concentrats a Platja d’Aro a partir del diumenge 25 de març, i portaran a terme la competició del dilluns 26 al dimecres 28. Ho faran repartits amb dos grups de tres equips cadascun, que disputaran una primera fase en sistema de lligueta. Posteriorment els dos primers classificats de cada grup jugaran les semifinals i la posterior final i partit pel tercer i quart lloc, mentre que els dos tercers classificats disputaran una eliminatòria final a doble partit.

La competició compte amb el suport de l’Ajuntament de Platja d’Aro, Spar, Font Vella, Montjuïc Girona i Goufone. Els partits es disputaran integrament al pavelló municipal d’esports de Platja d’Aro.

Tota la informació en relació al torneig, la podreu trobar en aquest enllaç.