caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

La Salle de Maó arriba amb més força que mai

 

No és casualitat que Sergi Llull, entre altres jugadors, hagin sortit de la cantera del CB Salle de Maó. El conjunt balear, que va debutar al Costa Brava Girona Basket l’any passat, i va destacar pel seu paper competitiu des del primer minut, guanyant-se el respecte de tots els equips. Després de perdre en una apretadíssima semifinal, es va haver de conformar amb la més que meritòria tercera plaça del mini masculí.

Enguany torna amb dos equips, el cadet femení, que està exercint una molt bona temporada, i repeteix el mini masculí, el qual va aconseguir el títol de la supercopa de les Illes Balears el darrer mes d’octubre, convertint-se en el campió de les Illes Balears. Aquest fet li ha valgut per tenir representació a les files de la selecció balear a membres del seu equip. Agafeu-vos perquè els dos equips que porta la Salle venen més forts que mai. Ah, creieu que vindrà Llull a veure’ls?