caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

MOLTES GRÀCIES AMICS!

Amics i amigues que heu participat al Costa Brava Girona Basket’17. Vint-i-quatre hores després de tancar l’edició d’aquest any, volíem agrair-vos la vostra estada entre nosaltres. Esperem, com és sempre el nostre desig, que hagueu disfrutat del bàsquet i de Girona.

I us voldríem fer arribar el nostre més sincer agraïment pel comportament dels vostres respectius equips. Ens heu ajudat en tot moment a complir amb els horaris d’hotel, busos i partits i a la pista heu demostrat que les ganes de guanyar no van renyides amb l’esportivitat.

De part dels caps d’hotel, els responsables dels pavellons, els encarregats dels busos i la direcció del torneig, MOLTES GRÀCIES, per fer-nos-ho fàcil.

Que tingueu un bon final de temporada és el desig de tot el nostre equip: Sílvia, Robert, Sònia, Sílvia, Marta, Guillem, Raül, Alba, Marc, Oriol, Pol, Àlex, Aleix, Nil, Eloy, Yeray, Eva, Estel, Òscar, Pau, Pitu, Rodri, Pau, Damià, Roger i Josep.

41807181-cee5-4f7b-98d9-5043aa4dffc4
Entre tots, som un!