ca
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Resum 2a jornada CBGB17

CBA v San Ignaci
CBA vs San Ignacio

L’Alba Berlín i Sokol Pisek fan bons els pronòstics i jugaran la final d’aquest migdia a Palau

Dos debutants en el Girona Costa Brava  Bàsquet, el conjunt alemany de l’Alba Belín i els txecs del Sokol Pisek, jugaran avui a la una del migdia la final de la quarta edició del torneig gironí en la categoria sots-16. Els berlinesos varen guanyar en semifinals els seus veïns de l’Ulm per un resultat final de 67-91, deixant fins a cert punt clara la superioritat dels finalistes.

El Sokol Pisek, que porta entrenant a Girona des del passat dilluns, aprofitant la seva estada pel torneig, es va imposar al TusLi per 76-63 , en unes semifinals de marcat color alemany, ja que com es pot comprovar hi va haver-hi tres equips teutons.

En aquesta segona semifinal, el Sokol va obrir un forat de vint punts durant una estona de partit, però la reacció del TusLi va posar certa emoció fins a l’últim quart.

Vistes les dues actuacions de semifinals, tot fa pensar que el partit d’avui entre txecs i alemanys pot ser d’un alt valor qualitatiu, amb dues bones pedreres del bàsquet europeu.

La jornada d’avui s’obrirà a les nou del matí a Palau Sacosta amb el partit que decidirà el cinquè i sisè lloc i que enfrontarà el conjunt holandès del Harlem Lakers amb el Valladolid. Tot seguit l’Ulm i els Tusli jugaran la final de consolació a tres quarts d’onze del matí, abans de la disputa del concurs de triples que disputaran dos jugadors de cadascun de tots els equips participants.

Tambe en les seus de Fontajau i Sant Gregori hi haurà partits matinals de classificació final del torneig.

En la categoria infantil masculí, Valladolid i CBA Amsterdam disputaran la final després de superar en la ronda prèvia, l’Iberostar Canari i el Sokol Pisek, respectivament.

En la semifinal espanyola, el partit va ser extremadament competit, com ho demostra el marcador final de només 12 punts de diferència 81-93. En l’altre semifinal de caire internacional i de també d’altíssim nivell anotador, la CBA d’Amsterdam va acabar anotant 85 punts, pels 69 del conjunt txec del Sokol Pisek, una de les novetats destacades del torneig d’enguany.

La representació gironina en aquesta categoria, anava a càrrec del CESET, que avui jugarà a Montfalgars a partir de les 11 del matí, contra el conjunt libanès del Hoops.

Ulm-Arvidas Sabonis en Mini Masculí

La final a la categoria Mini Masculí la disputaran avui a les 13.00 al pavelló de Salt els equips de l’Ulm alemany i l’Arvidas Sabonis lituà.

Els alemanys es varen imposar a la semifinal a la a una de les revelacions del torneig, la Salle Maó, a qui varen derrotar per 69-48, després que els illencs donessin molta guerra en la major part del partit, tal i com han vingut fent al llarg dels dos primers dies de competició.

Per la seva banda, l’Ulm no va tenir tanta resistència per part de l’UCAM Múrcia, un dels debutants al Costa Brava Girona Bàsquet, que va claudicar amb un marcador de 92-39.

Totes les categories, tant masculines com femenines escollirà avui els millors jugadors de cada edat, en relació amb les actuacions fetes en aquestes tres jornades de competició, convertida en fraternitat i intercanvi de cultures basquetbolístiques en les moltes hores passades pels jugadors fora de la pista.