caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Resum 1a jornada CBGB17

Molt basket s’ha viscut a Girona el dia d’avui. De fet 78 partits han albergat les 10 seus del torneig. Començant pels partits de la categoria Cadet masculí, on podria veure’s un duel alemany en la següent ronda entre l’Ulm (Gr. A) i l’Alba de Berlín (Gr. C), tots dos han guanyat els seus dos partits. Contra pronòstic el Samà Vilanova (Gr. D) podria veure’s les cares amb el Sokol Srsni Pisek, també capdavanter amb dues victòries del grup B. En Infantil masculí, el grup D decidirà demà el seu cap en el partit entre el Valladolid 03 i el Boscos. En la mateixa categoria, CBA Amsterdam (GR. A), Iberostar Tenerife (Gr. B) i Sokol Srsni Pisek (Gr. C) lideren els seus grups en solitari. En el grup A, per cert, ha rebut la visita especial de Marta Madrenas, alcaldessa de Girona, ja que el seu fill juga en el CESET. En tots els partits hi ha hagut un alt nivell de competitivitat, però també, de companyonia. Prova d’això es pot palpar en aquesta foto:

Sassari - Valladolid
Sassari – Valladolid

Aquests campions són del Valladolid i del Sassari, de la categoria Mini masculí. Els primers gairebé guanyen al totpoderós Arvydas Sabonis, líders del grup C. Mentre que els segons, el Sassari, és el conjunt italià a batre. Es jugarà la primera plaça del grup A amb La Salle Maó, un digne candidat al primer lloc. Ulm i Pare Manyanet faran el mateix en el Grup B, mentre que en el grup D podria haver-hi un triple o quàdruple empat. Pel que fa al bàsquet femení, sembla que en la categoria Mini el CB Banyoles i sobretot el Grifeu Llançà marxessin líders dels seus grups. En la categoria Infantil, Boscos (Gr. B), Sa Real Eivissa 03 (Gr. A) i NBF Castelló (Gr. A), són els equips que encara no coneixen la derrota. Aquest últim, el NBF Castelló, també té representació en la categoria cadet en el grup A i li succeeix el mateix, on haurà de disputar la primera plaça amb Sant Ignacio de Pamplona. En el grup B, sembla que Alierta Augusto Zaragoza i CCE Sant Lluís de Menorca marcaran la lluita per la primera plaça. Demà al matí es resoldran les categories masculines i a la tarda es començaran les fases finals. Les categories femenines ho sabran a la tarda.