caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Oficial: Confirmats els 78 equips que participen al torneig

A menys d’una setmana per a l’inici del torneig, ja està confirmada la presència de tots els equips. Pel que fa a les categories femenines, s’ha de tenir en compte que a l’U16, s’afegeixen els equips Sant Ignasi de Barcelona; el Nou Basket Femení Castelló, que només compta amb equips femenins en la seva base, convertint-se així en el club més gran de la seva regió pel que fa a aquest aspecte; l’Alierta Augusto de Saragossa i el Ceset. L’U14 també tindrà la presència del Nou Basket Castelló i el darrer equip que faltava per confirmar era el CE Girona. Per últim, i tancant la categoria d’U12, a part de la categoria de les noies més grans del torneig, el Ceset també tindrà un equip en la categoria de les més petites; el CB Banyoles; Gifreu Llançà; Unió Girona; i Bescanó seran els equips que se sumaran als equips ja confirmats. D’altra banda, els equips masculins no han patit cap modificació. En total, 78 equips que començaran la seva activitat al torneig a partir del 13 d’abril!

Foto: GEiEG l'any passat
Foto: GEiEG l’any passat