caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

L’U12 masculí, amb sis internacionals i tres clubs ACB

La categoria U12 masculí, segona completada juntament amb l’U16 masculí, estarà formada per un total de setze equips, sis d’ells internacionals. Dinamo Sassari, Ulm, Bayern Munich, Sabonis Academy, Hoop Club Lebanon i Sokol Srsni Pisek seran els representants de fora l’estat espanyol, destacant el representant més llunyà fins al moment i que ho farà des del Líban (Hoop Club).

Els clubs catalans com Minguella, Pare Manyanet o Montgat seran la representació del nostre territori, mentre que els clubs ACB també hi seran presents amb Herbalife Gran Canària, Iberostar Tenerife i UCAM Múrcia. La resta de representants de l’estat seran el Valladolid, l’Askatuak basc i els equips de les Illes Salle Maó i Sa Real Eivissa.

GironaBasketCupDissabte_1