caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

L’U16 més alemany

La categoria U16 masculí del CBGB’17 estarà marcada per la presència d’equips d’indrets molts diferents d’arreu del món. El que més destaca és la participació de tres equips alemanys –Alba Berlín, Ulm i Tus Lichterfelde- entre els sis clubs internacionals d’aquesta categoria. Els altres tres representants de fora l’estat espanyol seran el Dinamo Sassari (Itàlia), Harlem Lakers d’Amsterdam i el Sokol Srsni Pisek de la República Txeca.

La lliga ACB també tindrà representació amb l’UCAM Múrcia i l’Iberostar Tenerife. De fora Catalunya també hi haurà el Valladolid i el San Ignacio de Pamplona. Tampoc podrien faltar els representants de les Illes Balears, com el Sant Lluis o Boscos. També hi serà present l’Evecan Las Palmas. Finalment i no menys important, equips locals catalans amb una gran història al darrera com UE Horta, Samà Vilanova i Nou Esplugues completaran un dels millors cartells del Costa Brava Girona Basket en categoria U16 masculina.

IMG_0710