caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Dinamo Sassari, present per segon any consecutiu

El conjunt italià repetirà participació al CBGB després del seu debut l’anterior edició. Enguany ho farà amb l’U12 i l’U16 masculí després de ser un dels equips que també va participar en els partits disputats els dies previs del torneig, enfrontant-se per exemple al CB Sant Narcís, CB Quart o CB Sant Gregori en una experiència gratificant pels equips locals i els internacionals.

Pel que fa a la seva participació al torneig, el Dinamo Sassari va presentar a Girona l’U12 i l’U14 masculí amb el qual va finalitzar en novena i dotzena posició respectivament. Un club que té el primer equip militant a la Serie A italiana i en les darreres temporades s’ha convertit en una entitat a tenir en compte, proclamant-se campió de la Lliga, la Copa i Supercopa d’Itàlia la temporada 2014/15. Benvenuti!!

Sassari