caesen
Diputació de Girona i Patronat de Turisme

Iberostar Tenerife, un habitual del CBGB

L’equip de Tenerife és conegut pel seu treball en els equips de la base i la progressió del primer equip, que l’ha dut a consolidar-se a la lliga ACB després de començar de zero als anys noranta, i aquesta temporada suma un registre de 9-4. Enguany l’Iberostar Tenerife tindrà representació en les tres categories masculines del torneig (U12, U14 i U16).

El conjunt de les Illes Canàries, caracteritzat pels colors groc i negre, va participar a la darrera edició del CBGB amb l’U12 masculí, finalitzant en primera posició en imposar-se al CEB Girona a la final (91-97), i amb l’U14 va acabar en sisena posició. El 2015 també van ser a Girona amb representació en les tres categories masculines. Encantats que repetiu participació!

Tenerife
Foto: www.cbcanarias.net